Til minne om våre kjære som har forlatt oss
Regnbuebroen

Et sted finnes det en bro mellom himmelen og jorden…..
På denne siden av himmelen finnes det et helt spesielt sted: Regnbuebroen.
Når et dyr som har stått en av oss spesielt nær til slutt dør, begynner det sin vandring til Regnbuebroen.
Der finnes det bølgende enger og åser hvor våre elskede venner kan løpe og leke sammen.
Det er nok av mat, vann og solskinn der som sørger for at våre venner er varme og fornøyde.
Alle dyr som har vært syke og gamle får tilbake helse og styrke, de som har vært skadet eller lemlestede blir gjort hele og sterke igjen, akkurat slik vi minnes dem i våre drømmer om en forgangen tid.
Dyrene våre er lykkelige og tilfredse, bortsett fra en liten ting:
Hver og en av dem savner noen som var svært spesiell for dem, noen de måtte forlate.
Alle løper omkring og leker til den dagen kommer da en av dem plutselig stopper og ser mot horisonten…
Blikket er klart og oppmerksomt, den ivrige kroppen begynner å skjelve. Plutselig løper han bort fra de andre, flyr over det grønne gresset så fort bena kan bære ham, fortere og fortere…
Han har fått øye på deg, og når du og din spesielle venn møtes klynger dere dere til hverandre i usigelig lykke, for aldri mer å skilles.
Overlykkelig slikker han deg over hele ansiktet, hånden din kjærtegner igjen det elskede hodet, og ennå en gang ser du inn i disse trofaste øynene til denne vennen som så lenge har vært borte fra livet ditt, men som aldri forsvant fra hjertet ditt.
Så vandrer du og din spesielle venn sammen over Regnbuebroen….
     

Don`t cry because it`s over, smile and be thankfull that it happend. <3

Zeldas Heart Over Mind "Fie"

Fie kom til oss som liten valp bare 11 uker gammel. Med sitt gode og snille vesen tok hun hjertene våre med storm. Fie hadde en personlighet som vi aldri har sett maken til. Man kunne bare ikke unngå og elske denne hunden. Så takk Fie for alt du var for oss og alle gode minner vi fikk i sammen med deg.
Vi savner deg så!

Din overskrift


For 3 år siden bestemte jeg meg for at jeg måtte ha en musefanger i hus. Jeg så en annonse på finn på ett kull med aldeles nydelige kattunger. Den grå og hvite ville jeg ha.....
Da vi kom dit så ville ikke den grå og hvite pusungen ha meg. Den var så redd og jeg lokka og lura. Men nei, den ville ikke komme frem. Ett øyeblikk ble jeg litt lei meg. Men så satt du der rett foran meg Fredrik, og stirret på meg med de store nydeligste øyne.... Den lille hvite ballen som du var. Takk for at du valgte meg Fredriksen. Fra den dagen var jeg veldig glad og takknemmlig for det. Du var snill, tålmodig, kjælen og veldig klok. Du var en super musefanger og holdt huset fritt for mus. Du møtte meg med ett mjau hver morgen og hver gang jeg kom fra jobb. Du strakte armene dine opp som ett barn for at jeg skulle løfte deg. Du fikk sitte på skulderen mens jeg gjorde det jeg skulle. Åååå som du malte og koste deg da.
 Takk for at du ville være den lille babyen min. 
Du har gitt Sander og meg mye glede og latter. Og mange kosestunder på sofaen. Tusen takk for at du beriket livet vårt disse 3 årene vi fikk være sammen.